4 mei jl. was precies een maand na de officiële lancering van Kakaw Spirit.
Kakaw Spirit is een merk of eigenlijk een product, maar misschien ook wel een nieuw begin, ontstaan vanuit mijn eigen reis.
Toen ik met mijn reis begon had ik nooit bedacht dat ik een product zou gaan ontwikkelen. Maar het moest gebeuren omdat het tijd was om mijn stem te spreken. De stem die ik te lang voor mij had gehouden en niet echt durfde te spreken.
Kakaw Spirit heeft mij geholpen om dit toch te doen.
Daarom is het ook extra spannend. Want het is een product waarbij het proces echt leuk mag zijn en niet omdat het per se moet verkopen. Kleine en haalbare doelen stellen en ondernemen vanuit flow. Hiermee was ik niet bekend en is ook heel oncomfortabel voor mij. Mijn hele leven is gegaan over presteren en met keihard werken en vechten doelen behalen. Dit lukte mij ook altijd maar was wel RETE-vermoeiend en eigenlijk was het overwinningsgevoel niet zo bevredigend en maar van korte duur.
Kakaw spirit mag licht en vooral ook heel leuk zijn. Hier komt geduld bij kijken en vertrouwen. Vertrouwen dat alle stappen die je zet de juiste zijn, de verkoop niet pushen maar laten gebeuren. De magie van het leven omarmen en het leven haar werk laten doen.
De mensen die op mijn pad komen en de stappen die worden gezet nemen vanuit intuïtie en het juiste gevoel. Een duidelijke JA! voelen.
De eerst maand was tof maar ook onzeker en verwarrend.
Zoveel mooie mensen gesproken, prachtige reacties mogen ontvangen en veel zaadjes geplant. En toch word je dan overmand door twijfel als de orders niet gelijk binnenstromen. Maar ook door de verwachting die de directe omgeving heeft.
Om dan weer terug te gaan naar je eigen gevoel, te zakken in je lijf en te voelen dat het echt goed komt en dat vertrouwen zal overwinnen, daar heb je een potje lef voor nodig.
Wie probeer je te overtuigen, kan je blijven staan en durf je dit ook uit te spreken.
Dit is wat Kakaw Spirit steeds weer van mij vraagt.
‘Anouk, durf jij nog steeds je eigen stem te blijven spreken en kan je hierin blijven staan?’
Al heb ik maar 1 iemand op deze aarde geïnspireerd door te laten zien dat je eigen stem spreken het waard is om te blijven leven, dan is mijn levensmissie geslaagd.
 
Liefs Anouk

 

Kakaw spirit

Perfect Schuim: Ontdek Onze Melkschuimer

Normale prijs
€19,99
Verkoopprijs
€19,99
Normale prijs
Eenheid prijs
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop this product

Kakaw spirit

Cacao Natural Blend

Normale prijs
vanaf €19,99
Verkoopprijs
vanaf €19,99
Normale prijs
Eenheid prijs
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop this product

More posts