Als ik terug kijk op m’n leven ben eigenlijk altijd gefascineerd geweest naar de mysterie en innerlijke kracht van de vrouw.

Het is echt een bijzondere reis geweest me bewust te worden van de rijkdom en wijsheid die verscholen ligt in mijn vrouw zijn.

De verbinding met mn vrouwelijke essentie, heeft me doen beseffen dat mijn intuïtie, creativiteit, vertrouwen en overgave juist mijn superpowers zijn.

Deze vrouwelijke energie heeft me onbewust ook geleid naar alles wat ik nu mag doen.

Want dat ik nu in m’n sessies en ceremonies vrouwen en mannen mag begeleiden meer te zakken in hun vrouwelijke energie en te verbinden met hun zachte kracht is hetgeen wat ik het allerliefste doe.

Voor mij is verbinden met je vrouwelijke energie altijd verbonden met je hart, jouw oneindige bron van liefde waar je altijd toegang tot hebt.

Want met (zelf)liefde begint eigenlijk alles, liefde is de grootste kracht op aarde.

Liefde is ook 1 van mijn medicijnen die ik inzet van vrouw tot vrouw om je jouw rijkdom weer te kunnen herinneren en dat is een magische beleving van thuiskomen.  

Cacao is een hele mooie en waardevolle  aanvulling in mijn sessies, cacao opent je hart en geeft je op een liefdevolle manier toegang tot je vrouwelijke energie.

Cacao zelf wordt ook gezien als vrouwelijk, een vrouwelijke energie die je verbindt met je hart, liefde en helpt het goddelijk vrouwelijke te ontwaken in jou.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Kakaw Spirit kan gebruiken in mijn sessies, dit fantastische product met prachtige verhaal sluit perfect aan bij mijn missie;

 “Lets raise the Feminine energy op aarde door meer harmonie, verbinding en liefde te creëren.

Het is tijd om onze divine feminine power tevoorschijn te laten komen.

Love Fem

@touchedbyfem

Foto's: @marijndewijs 

Kakaw spirit

Perfect Schuim: Ontdek Onze Melkschuimer

Normale prijs
€19,99
Verkoopprijs
€19,99
Normale prijs
Eenheid prijs
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop this product

Kakaw spirit

Cacao Natural Blend

Normale prijs
vanaf €19,99
Verkoopprijs
vanaf €19,99
Normale prijs
Eenheid prijs
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop this product

More posts