MIJN STEM LEVEN

 

Maar wie is dat dan? Wie ben ik eigenlijk? Wie ben ik? En wat kom ik hier nou eigenlijk echt doen?

Dat vroeg ik mij af op een bijzonder moment in mijn leven dat het even niet zo lekker ging. Het werd een zoektocht van een aantal jaar. En misschien wel de rest van mijn leven, probably, let’s see!  Wat ik nu helder heb ondervonden, is dat ik zelf ver weg verwijderd was van de vrouw die echt van binnen zat. En dat ik nu mijzelf meer heb teruggevonden. Door open te staan en bereid te zijn om het leven werkelijk te leven, het aan te gaan, kon ik vrijbreken in mijn eigen uniekheid. Want goddamn wat zit ik vast aan conditioneringen aan hoe het hoorde in plaats van hoe het klopte. Voor MIJ. 

Het grootste gedeelte van mijn leven was ik zo bezig geweest met erkenning krijgen, bevestiging of ik wel goed genoeg was. En dat probeerde ik dan buiten mijzelf te halen. Heel soms hoorde ik wel een diepe stem die vaker wel naar me fluisterde, maar ik negeerde haar. Ze was te spannend, had echt hele bijzondere ideeën en wilde gedachten die niet realistisch waren. Die stem waar ik zo van wegging, die ik niet aandurfde te horen en al zeker niet naar durfde te luisteren of te volgen, leef ik nu. Ik ben iedere dag godsgloeiend dankbaar dat ik haar ben gaan volgen. Ook al was het niet altijd even gemakkelijk. Maar als er iets is wat ik heb geleerd de afgelopen jaren, dan is het wel dat we als mens alles hebben te door voelen en emotioneel volwassen te worden. Echt ons eigen droom leven te leven, onze echte eigen innerlijke stem te laten spreken. Het voor JOU te doen. Niet voor die ander. En dat is pittig. Daar hoort afwijzing, teleurstelling, emoties, tranen bij en hoe dit te kunnen verwerken. Maar daar hoort dus ook vreugde, lol, authenticiteit, financieel, emotioneel, mentaal, echt een vrij leven bij. 


Dat dit alles voor mij  leidde naar een business waar ik andere vrouwen begeleid vrij te laten breken in hun eigen uniekheid en op hun eigen voorwaardes… dat had ik nooit kunnen bedenken. En dat is nou precies waar het over gaat voor mij. We hoeven het ook niet allemaal nu te weten. Daar is geen hol aan! Want er komt toch wel weer meer en meer en meer wat we willen bereiken, doen, ervaren, leren en meemaken. Het enige wat we te doen hebben is open te staan om de reis van het leven aan te gaan.  Om onze stem, ons wilde wijze hart te volgen. 

Met heel veel plezier neem ik je mee in deze terugkerende blog en deel ik persoonlijke verhalen van mijn leven en reis over de kunst van het vrijbreken, maar ook inzichten en voorbeelden van vrouwen die met mij mee springen in deze reis en die ik begeleid. Om je te inspireren jouw eigen wilde wijze vrouw te leren kennen en ontdekken en wellicht te durven springen om haar ook te gaan volgen voor jouw eigen echte droomleven!!

 

Liefs  Monique WildWiseWoman

 

@wildwise.woman

https://wildwisewoman.earth/

 

Kakaw spirit

Perfect Schuim: Ontdek Onze Melkschuimer

Normale prijs
€19,99
Verkoopprijs
€19,99
Normale prijs
Eenheid prijs
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop this product

Kakaw spirit

Cacao Natural Blend

Normale prijs
vanaf €19,99
Verkoopprijs
vanaf €19,99
Normale prijs
Eenheid prijs
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop this product

More posts