Klantbeoordelingen | Kakaw Spirit - Hoogwaardige Cacao Producten Reviews

Het begin van Kakaw Spirit

Ons verhaal begint met Anouk, die door haar persoonlijke reis in contact kwam met de wereld van cacaoceremonies. Met haar uitgebreide ervaring in biologische producten via haar bedrijf - Pure and Organic, ontstond het idee om Kakaw Spirit te beginnen. Anouk, die meerdere ceremonies heeft bijgewoond, stuitte echter vaak op een struikelblok: de pure rauwe cacao in brokjes voelde vaak zwaar op de maag en miste de gewenste smaak, bitter en zuur. Dit leidde haar tot de gedachte: waarom niet cacaopoeder aanbieden? Lichter, zachter en dieper van smaak, maar met behoud van alle kwaliteiten van de pure rauwe cacao. Bij Kakaw Spirit geloven we in toegankelijkheid. Onze cacao is ontworpen voor iedereen, of je nu net in aanraking komt met cacao en cacao ceremonies of een ervaren gebruiker bent. Of je nu een beginner bent die de wereld van cacao verkent of een ervaren liefhebber die zoekt naar verfijning, Kakaw Spirit nodigt je uit om de veelzijdigheid van onze producten te ontdekken en te genieten van de unieke smaakervaring die we bieden.

gelukkige vrouw met een kopje cacao drank

Anouk

Kakaw Spirit is mijn verhaal.
Een verhaal over een periode uit mijn leven. Een punt in mijn leven waarop ik mijzelf ging bevragen. Met vragen als ‘Wat is het doel van dit leven, mijn leven’ en ‘Wat ben ik hier in hemelsnaam aan het doen op deze aarde’. En het zat diep, zo diep dat ik er niet meer uitkwam. Ik heb uitgereikt voor hulp en hulp kwam op mijn pad. Een hele wijze vrouw is mij gaan begeleiden vanuit de vrouwelijke en zachte energie. Masculine Yang energie heeft mij lang geholpen en ver gebracht. Het heeft mij lang staande gehouden in een wereld waar veel van een vrouw wordt verwacht. Maar het was tijd, tijd voor verandering, tijd om zelfliefde tot elke vezel in mijn lichaam toe te gaan laten. Door deze wijze vrouw kwam ik onder andere in contact met cacaoceremonies. Ik heb diverse ceremonies mogen ontvangen, waanzinnig mooi, zacht en toch powerful. Maar de drank zelf vond ik heftig qua smaak, bitter, dik en mijn maag kon dit moeilijk verdragen. Ook de bereiding vond ik ingewikkeld. Door de ingangen van mijn huidige bedrijf kon ik aan de mooiste cacao soorten komen, maar dan in poedervorm - lichter, zachter, makkelijker. Want zo sta ik nu in het leven en dat gun ik jou ook. Geniet van onze cacao dranken geïnspireerd op de 4 elementen en als laatste element Natural, dit is jouw smaak, jouw eigen spirit. Puur, zacht, licht en als je wilt kan je er nog een eigen toevoeging aan doen.

Lester

Mijn naam is Lester en ik ben werkzaam bij Pure and Organic & Kakaw Spirit. Ondertussen ben ik bijna 11 jaar actief bij Pure and Organic, met veel plezier. Ik ben ooit begonnen in de productie en ben inmiddels doorgegroeid naar de functie van bedrijfsleider. Het is een drukke baan, maar ik haal er veel voldoening en uitdaging uit. Nu maak ik ook deel uit van Kakaw Spirit, wat mij weer veel nieuwe energie geeft. Ik gebruik cacao zelf op dagelijkse basis vanwege de gezondheidsvoordelen. Naast dat het heerlijk is in mijn kwark, voelt het goed om dit toe te voegen aan mijn dagelijkse supplementen stack.

zelfverzekerde vrouw die naar zichzelf kijkt in de spiegel

Céline

Hi, ik ben Céline, en ik wil graag mijn ervaring met cacao met jullie delen. Het was Anouk die me voor het eerst over cacao en haar ceremonieën vertelde, en hoe het haar hielp in haar leven. Haar verhalen wekten mijn interesse in cacao op, wat me aanzette tot verder onderzoek.

Uiteindelijk heb ik dankzij Anouks inspirerende verhalen mijn eerste cacao ceremonie bijgewoond. Die ervaring heeft een diepe impact op me gehad. Het heeft mijn creativiteit weer aangewakkerd. Dankzij dit project, Kakaw Spirit, heb ik mijn creatieve vonk weer teruggevonden. Ik richt me vooral op ontwerpen en zorg ervoor dat alles tot in de kleinste details klopt. Het is bijzonder hoe een enkele ervaring je leven zo kan veranderen.

Ik ben dankbaar voor Anouks inspiratie en de kans om me onder te dompelen in de wereld van cacao. Het heeft me geholpen om mijn passie te vinden en er volledig voor te gaan. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt, en ik ben vastbesloten om mijn creatieve reis voort te zetten bij Kakaw Spirit.

Maurice

Mijn naam is Maurice. Door mijn achtergrond in de voeding en mijn interesse in gezondheid en sport ben ik me meer gaan verdiepen in de functie van cacao en de positieve effecten die het heeft op lichaam, geest en (sport)prestaties. Zelf ben ik altijd een vrij nuchter persoon, maar mede dankzij Anouk ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik een cacaoceremonie bijgewoond om zo de effecten van cacao te ontdekken in combinatie met ademhalingsoefeningen. De innerlijke rust en dankbaarheid die ik toen ervaarde was overweldigend en ik kan het iedereen aanraden die nog sceptische gedachten heeft over een cacaoceremonie.